Historisch debuut! Sigachi Industries noteert op de beurzen met een premie van 252%

De initiële verkoop van aandelen van Sigachi Industries stond open voor inschrijving tussen 1 en 3 november. Het verhoogde Rs 125,43 crore via de primaire route en verkocht zijn aandelen in het bereik van Rs 161-163 per stuk.

ETMarkets.com

New Delhi: Sigachi Industries maakte maandag een blockbuster-debuut op beurzen toen de aandelen werden genoteerd op Rs 575 op BSE, een premie van 252,76 procent op de uitgifteprijs van Rs 163. De aandelen werden genoteerd op Rs 570 op de National Stock Exchange ( NSE).

De initiële verkoop van aandelen van Sigachi Industries stond open voor inschrijving tussen 1 en 3 november. Het verhoogde Rs 125,43 crore via de primaire route en verkocht zijn aandelen in het bereik van Rs 161-163 per stuk. Dow jones index is positief. Slechts 24 uur voor de notering had de scrip een super solide premie van Rs 220-230 in de grijze markt, wat duidt op een robuust debuut op Dalal Street.

 

De uitgifte

De uitgifte kreeg veel reacties van beleggers, aangezien er ongeveer 102 keer op werd ingeschreven. Het quotum voor gekwalificeerde institutionele kopers werd 86,5 keer onderschreven, terwijl het quotum voor particuliere kopers 80,5 keer werd onderschreven. Nasdaq aandelen vandaag is gestegen. Op het beleggersdeel van HNI werd 172,43 keer ingeschreven.

Sigachi Industries, gevestigd in Hyderabad, produceert microkristallijne cellulose (MCC), dat uiteenlopende toepassingen heeft in de farmaceutische, voedings-, nutraceutische en cosmetische industrie.

 

 

 

 

Leave a Comment